Renovatie woningen in Amsterdam

Zelf je huis verduurzamen en opknappen met Faça Fixings

Provincie Gelderland pakt het verduurzamen van bestaande woningen serieus aan. In alle Gelderse gemeenten zijn energieloketten waar inwoners terecht kunnen voor een onafhankelijk advies over het verduurzamen van hun woning.

Energielabel A+++ voor de Kings- & Queensfort appartementen.  Voorwaarde: grondig isoleren, zonder koudebruggen.
Energielabel A+++ voor de Kings- & Queensfort appartementen.  Voorwaarde: grondig isoleren, zonder koudebruggen.
De details maken het: prachtig verwerkte houten sidings die doorlopen op de balkons en terrassen.
Zowel de houten als aluminium geveldelen zijn gemonteerd op de Faça Fixings gevelconstructie
Energielabel A+++ voor de Kings- & Queensfort appartementen. Voorwaarde: grondig isoleren, zonder koudebruggen.

Zorgvuldig geïsoleerd en afgewerkt

De appartementen zijn tot in de kleinste details uitgevoerd in prachtige materialen. Dat geldt ook voor de buitenzijde van de gebouwen. Een afwerking van metsel- en stucwerk, gecombineerd met hout en aluminium felsplaten geven Kingsfort en Queensfort een vorstelijke uitstraling.

De woningen hebben energielabel A+++, wat alleen mogelijk is met hoogwaardige, maar ook deskundig verwerkte isolatie. Gevelexpert Michon paste daarom ook bij dit project het Faça Fixings gevelsysteem toe en voorzag de gevels rondom van een doorlopende isolatieschil (Recticel Powerwall®).

Een van de voordelen van de Faça fixings methode is dat de isolatie overal aansluit en niet wordt onderbroken door regels of balken. De draagconstructie, een muursterke, vrijdragende constructie die geschikt is voor nagenoeg alle afwerkingen, volgt pas na het rondom plaatsen van de isolatie.

Na montage van een brandvertragende Magoxx windstopper (brandklasse A1), bekleedde Michon gevels en terraswanden met houten sidings (Foreco SafeWood). Als sluitstuk volgde het monteren van de aluminium-felsdelen, ook op de Faça Fixings gevelconstructie.

Meer weten over Faça Fixings bij uw nieuwbouw- of renovatieproject?