Het beste montagesysteem voor iedere gevel.

Innovatief en gebruiksvriendelijk voor ieder project.

Bekijk het systeem

Een unieke schroef voor een duurzame oplossing

Het Façafix systeem gebruikt speciaal ontwikkelde schroeven die zorgen voor een stevige en duurzame bevestiging van gevelbekleding. Deze innovatieve schroeven garanderen een langdurige stabiliteit en veiligheid voor elke gevelconstructie.

Geschikt voor elke isolatiedikte van nieuwbouw tot renovatie

Het Façafix systeem is veelzijdig en geschikt voor verschillende diktes van isolatiemateriaal. Dit maakt het systeem toepasbaar voor een breed scala aan toepassingen, van nieuwbouwprojecten tot houtskeletbouw en complexe renovaties, waarbij een betrouwbare isolatiebevestiging essentieel is.

Zelfdragende structuur, geen aanpassing of fundering nodig

Met het Façafix systeem wordt een zelfdragende draagstructuur gecreëerd die geen aanpassingen aan de bestaande fundering vereist. Dit vermindert de complexiteit en kosten van de installatie, waardoor het een efficiënte keuze is voor vele bouwprojecten.

De meest kromme gevel kan perfect uitgelijnd worden

Dankzij de geavanceerde technologie van het Façafix systeem kunnen zelfs de meest ongelijkmatige gevels perfect uitgelijnd worden. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en technisch correcte afwerking van elke gevel.

Ventilatieruimte voorkomt vochtproblemen aan het gebouw

Het Façafix systeem zorgt voor een optimale ventilatieruimte tussen de isolatie en de gevelbekleding. Dit helpt vochtproblemen te voorkomen en draagt bij aan een gezondere, meer duurzame draagstructuur.

Faça Fixings — voor
iedereen die te maken heeft met gevelbekleding.

Architecten

Link

Aannemers

Link

Gevelbouwers

Link

VvE / woning-corporaties

Link

Huiseigenaren

Link

Gerealiseerde projecten.

Het Façafix gevelmontagesysteem heeft bijgedragen aan het succes van uiteenlopende bouwprojecten. Van de renovatie van historische gebouwen tot de constructie van moderne architecturale projecten, Façafix biedt een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing.

Je woning verduurzamen? Deze huiseigenaar maakte er werk van

Je woning verduurzamen? Deze huiseigenaar maakte er werk van

Crematorium ’t Lief

Crematorium ’t Lief

Duurzaam Wonsick energieneutraal

Duurzaam Wonsick energieneutraal

Renovatie woningen in Amsterdam

Renovatie woningen in Amsterdam

Leidsenhage wordt Mall of the Netherlands

Leidsenhage wordt Mall of the Netherlands

Renovatie oude schuur in Wamel

Renovatie oude schuur in Wamel

Op zoek naar advies en /of ondersteuning bij uw project?

Heeft u vragen over de toepassing van ons Façafix systeem? Ontdek de mogelijkheden van Faça Fixings voor uw doeleinden en ontvang persoonlijk advies van onze specialisten. We denken graag met u mee over de juiste toepassing voor uw situatie.