Voor gevelbouwers — efficiëntie in gevelconstructie

Bent u een gevelbouwer? Dan weet u hoe cruciaal efficiëntie en precisie zijn in uw werk. U streeft ernaar om elk project op tijd en binnen budget af te ronden, terwijl u ook de hoogste kwaliteitsstandaarden naleeft. Bij de constructie van gevels, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, komt veel kijken. Hoe zorgt u voor de meest effectieve energiebesparing? Hoe blijft u binnen de begroting zonder in te boeten op kwaliteit? Ons Façafix gevelsysteem is de perfecte oplossing voor deze uitdagingen.

Gevelconstructie — efficiënt en betrouwbaar

Het Façafix gevelsysteem stelt u als gevelbouwer in staat om snel en betrouwbaar te werken, waardoor u tijd bespaart en de kwaliteit van uw constructies verhoogt. Ons systeem is eenvoudig te gebruiken en biedt een naadloze integratie met diverse soorten gevels en ontwerpen.

Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject, met Faça Fixings bereikt u een optimale balans tussen kostenbesparing en duurzaamheid, zonder in te leveren op stijl en functionaliteit. Kies voor Faça Fixings om uw gevelconstructieprojecten efficiënt en met vertrouwen uit te voeren.

De voordelen voor gevelbouwers

Met het Façafix gevelsysteem geniet u van voordelen zoals efficiëntie, superieure kwaliteit en veelzijdigheid. Voor u als gevelbouwer betekent dit:

Geschikt voor elk type gebouw, ook voor hoogbouw

Geen last van condensatie of vochtproblemen

Flexibiliteit in gevelafwerking

Geschikt voor alle isolatiediktes

Effectieve isolatie in zelfs de meest uitdagende ruimtes

Langdurige isolatieprestaties door optimale vochtafvoer

Geen funderingsuitbreiding nodig bij renovaties

Tot 30% kostenbesparing in vergelijking met traditionele methodes

Efficiënte en nauwkeurige uitlijning van gevels

Gevelbekleding in slechts 3 stappen

Het Façafix gevelsysteem is een innovatieve combinatie van schroeven en pluggen die de gevelbouw vereenvoudigt. In slechts drie stappen realiseert u een doorlopende isolatieschil voor zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen, met keuze uit verschillende afwerkingen. Start met het aanbrengen van de isolatie, gevolgd door een zelfdragende gevelconstructie met onze Façafix montageschroeven – en dit alles zonder de noodzaak voor uitbreiding van de fundering. De constructie is dan gereed voor de gekozen gevelafwerking.

Stap 1 | Isolatie aanbrengen

Kies uit diverse isolatietypen – dun, dik of meerlaags – en breng deze aan.

Stap 2 | Gevelconstructie monteren

Bouw een zelfdragende gevelconstructie met onze geavanceerde montageschroeven.

Stap 3 | Gevelbekleding aanbrengen

Voltooi de constructie met uw gekozen gevelbekleding.

Faça Fixings toepassingen

Het Façafix systeem heeft uiteenlopende toepassingen, variërend van nieuwbouw tot hoogwaardige renovatie. Ontdek welke toepassing geschikt is voor uw project.

Renovatie

Nieuwbouw

Houtskeletbouw

Verticale draagstructuur

Horizontale draagstructuur

Plafond/overkragingen

Ontdek het Faça Fixings systeem

Interesse in wat Faça Fixings kan bieden voor uw gevelconstructieprojecten? Laat uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op. We bespreken graag hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan het succes van uw projecten.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Project