Voor aannemers — efficiënt gevels isoleren

Bent u aannemer? Dan snapt u het belang van efficiënt werken. Daarnaast wilt u de belofte aan uw opdrachtgever nakomen. Bij het isoleren van gevels, zowel nieuwbouw als na-isolatie, is dit voor aannemers vaak niet vanzelfsprekend. Hoe waarborgt u de beloofde energiebesparing? En hoe blijft u binnen uw begroting? Ons Façafix gevelsysteem biedt de oplossing.

Gevels isoleren — zo gedaan

Dankzij het betrouwbare gevelsysteem van Faça Fixings bent u als aannemer verzekerd van een snelle en betrouwbare oplossing van uw gevelprojecten. Met onze geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke systemen wordt het proces van gevelisolatie gestroomlijnd, waardoor u tijd bespaart en de kwaliteit van uw werk verhoogt.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, Faça Fixings staat garant voor een naadloze integratie met verschillende soorten gevels en ontwerpen. Ons systeem is niet alleen kostenbesparend, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid en energie-efficiëntie van de gebouwen. Kies voor Faça Fixings om uw projecten naar een hoger niveau te tillen en uw opdrachtgevers de beste resultaten te bieden.

De voordelen voor de aannemer?

De voordelen van het Façafix gevelsysteem zitten in efficiëntie, kwaliteit en veelzijdige toepasbaarheid. Als aannemer kunt u daarmee rekenen op een betrouwbare oplossing voor al uw gevelprojecten.

Toepasbaar bij alle gebouwhoogten, ook hoger dan 20 meter

Geen condensproblemen en vochtplekken

Elke gewenste gevelafwerking mogelijk

Alle isolatiedikten mogelijk

Ook in krappe situaties een goed geïsoleerde gevel

Behoud van gevelisolatie door voldoende vochtafvoer

Bij renovatie geen uitbouw van de fundering nodig

10% tot 30% goedkoper dan traditionele opbouw

Efficiënt uitlijnen van de gevel, makkelijk verwerken van de gevelbekleding

Gevelbekleding in slechts 3 stappen

Het Façafix gevelsysteem bestaat uit een unieke combinatie van schroef en plug. In slechts drie stappen vormt het gevelmontagesysteem een doorlopende isolatieschil rondom uw nieuwbouw of bestaande bouw, met gevelafwerking naar keus. Dit begint met het bevestigen van de isolatie. Daarover vormt u met de Façafix montageschroeven eenvoudig een egaal uitgelijnde gevelconstructie. Omdat deze constructie zelfdragend is, is uitbreiding van de fundering niet nodig. Vervolgens is de perfect uitgelijnde constructie klaar voor de gevelafwerking van uw keuze.

Stap 1 | Isolatie aanbrengen

Bevestig de gevelisolatie. Dit kan dunne, dikke of meerlaagse isolatie zijn.

Stap 2 | Gevelconstructie monteren

Monteer de zelfdragende gevelconstructie met de gevelmontageschroeven.

Stap 3 | Gevelbekleding aanbrengen

Werk de uitgelijnde constructie af met gevelbekleding naar keuze.

Faça Fixings toepassingen

Het Façafix systeem heeft uiteenlopende toepassingen, variërend van nieuwbouw tot hoogwaardige renovatie. Ontdek welke toepassing geschikt is voor uw project.

Renovatie

Nieuwbouw

Houtskeletbouw

Verticale draagstructuur

Horizontale draagstructuur

Plafond/overkragingen

Ontdek het Faça Fixings systeem

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Faça Fixings voor u als aannemer? Laat uw gegevens achter, dan neemt één van onze adviseurs contact met u op. We vertellen u graag meer over onze oplossingen en kunnen meedenken over de beste aanpak voor uw gevelprojecten.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Project