Voor architecten — innovatieve geveloplossingen

Bent u een architect? Dan begrijpt u de noodzaak van esthetiek gecombineerd met functionaliteit in uw ontwerpen. Het is essentieel om de visie van uw opdrachtgevers te realiseren, terwijl u zich ook richt op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Hoe integreert u energiebesparende oplossingen in uw ontwerp? En hoe zorgt u voor een naadloze afwerking binnen het budget? Ons Façafix gevelsysteem is de oplossing die u zoekt.

Gevels ontwerpen — eenvoudiger dan ooit

Met het gevelsysteem van Faça Fixings kunt u als architect rekenen op een snelle, betrouwbare en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor uw projecten. Onze technologie en gebruiksvriendelijke systemen zorgen voor een gestroomlijnd proces in gevelontwerp, besparen tijd en verhogen de kwaliteit van uw werk.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, Faça Fixings biedt een vlekkeloze integratie met diverse geveltypen en -ontwerpen. Ons systeem is niet alleen kostenbesparend, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid en energie-efficiëntie van gebouwen. Kies voor Faça Fixings om uw projecten naar een hoger niveau te tillen en uw opdrachtgevers te imponeren met prachtige resultaten.

De voordelen voor architecten

Het Façafix gevelsysteem biedt niet alleen efficiëntie en kwaliteit, maar ook veelzijdigheid in toepassing, wat essentieel is voor architecten. U kunt rekenen op een betrouwbare oplossing voor al uw ontwerpprojecten.

Toepasbaar op alle gebouwhoogten, inclusief hoogbouw

Geen condensatie- of vochtproblemen

Vrijheid in keuze van gevelafwerking

Geschikt voor alle isolatiediktes

Effectieve isolatie, zelfs in krappe ruimtes

Duurzaamheid door optimale vochtafvoer

Geen noodzaak voor funderingsuitbreiding bij renovaties

Tot 30% kostenbesparing vergeleken met traditionele methoden

Efficiënte uitlijning van de gevel voor een strakke afwerking

Gevelbekleding in slechts 3 stappen

Het Façafix gevelsysteem combineert esthetiek met efficiëntie door middel van een innovatieve schroef-en-plugcombinatie. In drie eenvoudige stappen creëert u een doorlopende isolatieschil voor uw ontwerpen, met een keur aan afwerkingsmogelijkheden. Begin met het aanbrengen van isolatie, gevolgd door de constructie van een zelfdragende gevel met onze Façafix montageschroeven. Deze constructie vereist geen funderingsuitbreiding. Daarna kunt u de perfect uitgelijnde constructie afwerken met de door u gekozen gevelbekleding.

Stap 1 | Isolatie aanbrengen

Kies uit een verscheidenheid aan isolatiematerialen – dun, dik of meerlaags.

Stap 2 | Gevelconstructie monteren

Creëer een zelfdragende gevelconstructie met onze montageschroeven.

Stap 3 | Gevelbekleding aanbrengen

Rond uw ontwerp af met een gevelbekleding naar keuze.

Faça Fixings toepassingen

Het Façafix systeem heeft uiteenlopende toepassingen, variërend van nieuwbouw tot hoogwaardige renovatie. Ontdek welke toepassing geschikt is voor uw project.

Renovatie

Nieuwbouw

Houtskeletbouw

Verticale draagstructuur

Horizontale draagstructuur

Plafond/overkragingen

Ontdek het Faça Fixings systeem

Wilt u meer informatie over wat Faça Fixings kan betekenen voor uw architectuurprojecten? Laat uw gegevens achter, en één van onze adviseurs neemt contact met u op. Wij bespreken graag onze oplossingen en denken met u mee over de optimale benadering voor uw gevelontwerpen.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Project