Begeleiding van uw Faça Fixings project

Bij Borgh Projects zetten we ons in voor topkwaliteit in gevel- en isolatieoplossingen, waarbij we zowel techniek als uitstraling niet uit het oog verliezen. Kiezen voor het Faça Fixings systeem van Borgh betekent dat u vanaf het begin tot het einde van uw bouwproject kunt rekenen op ons advies en onze steun.

Uw specialist in geveltechniek

Vanaf het moment dat de bouw van start gaat, staan we voor u klaar met onze opstartservice. Deze houdt in dat we bij u op de bouwplaats komen om praktijkgerichte instructies te geven zodra het gevelsysteem wordt aangebracht. We delen handige tips en tricks zodat u het werk zo goed en efficiënt mogelijk uit kunt voeren. Als er ter plekke aanpassingen nodig zijn, pakken we die meteen aan en beantwoorden we al uw vragen.

Als u dat wilt, kunnen we ook een monitoringservice bieden. Een expert volgt dan de voortgang van de werkzaamheden volgens een vooraf vastgesteld schema. U krijgt een verslag, met tekst en beeld, waarin we laten zien wat er gedaan is in vergelijking met de oorspronkelijke plannen en afspraken, met daarbij nog wat handige tips. Zo zorgen we ervoor dat het project niet alleen goed verloopt, maar ook dat we alles duidelijk voor u vastleggen.

Speciale eisen of wensen voor uw project?

Heeft uw project speciale eisen? Geen probleem! We denken al in de ontwerpfase met u mee voor oplossingen op maat en precieze berekeningen.

Bij aanbestedingen staat Borgh klaar om u te helpen de meest efficiënte weg te vinden.

Vragen of begeleiding van uw project?

Bij vragen over ons systeem of advies over buitengevelisolatie staan onze medewerkers voor u klaar.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in, dan neemt één van onze specialisten zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Project